onsdag 12 oktober 2011

Positiva Hund

Jajjemän, nu är mitt företag registrerat och det blev det namnet jag ville ha!!

Positiva Hund

Det känns helt underbart att det blev det namnet, var lite nervös ett tag att det inte skulle gå igenom. Så det är skönt!

Och så har jag klurat på loggan och jag tänker bara gå på magkänslan och inte lyssna på min kära far som försöker hjälpa mig genom att överanalysera allt ;) Så nu hoppas jag det blir bra. :)

Sen så ska jag betala Moa så vi kan sätta igång med en hemsida, jag ska vara väl förberedd eftersom mitt mål är ju att jag är klar i december och då skulle det vara skönt om hela företaget är fixat så det "bara är att sätta igång".

Fick förresten sova lite mer inatt... Fast inte så bra som jag hoppats på.. 3 valeriana tabletter (stod att man skulle ta 2-4) och ändå vaknar jag 4-5 gånger. Men däremot fick jag sova lite djupare när jag väl som än vad jag gjort de senaste veckorna. Och det känns stor skillnad. Allt känns mycket lättare att tackla och det är skönt!

Sen har jag varit på bibblan och hämtat de två sista böckerna jag ska läsa ut. Så nu blir det att läsa! Men det är intressanta böcker så förhoppningsvis ska det inte vara något problem.

Annars idag blir det att gå en långis med jyckarna. Sen ska jag jobba lite på cirkuskonsten med Dolly, som jag känner att inte riktigt går bra :P
Men men, har iaf försökt så gott jag har kunnat och sen får Elin säga vad hon vill :P
Har att hon ska sätta nosen på min mun när jag säger Puss, men har man en hund som tycker det är läskigt är det lite svårt.
Hon sätter nosen där, men har svårt att få det på kommando... :P

Ha det bra allihop och njut av livet!

2 kommentarer:

  1. grattis till företagsnamnet :)
    Vad kul att vi båda fick val 1!
    Fasiken, logga och grejer, det har jag inte ens tänkt på... my god.

    SvaraRadera
  2. amanda13/10/11

    hon är mer rödbrun på kroppen nu, mask har hon ju aldrig haft sådär markant och det har egentligen inte nu heller men jag tror att kortet ljuger lite :)

    SvaraRadera