Dolly, chinese crested powder puff

Jag har alltid haft hundar runt mig, min mamma och jag har delat intresset och varit på många utställningar genom åren. Min drömhund har alltid varit samojed och jag visste att efter studenten skulle jag skaffa en.
Jag träffade Magnus sista året i skolan, föll pladask och då berättade han att han var allergisk. Jag såg hur alla mina hundplaner gick i stöpet. Skulle jag aldrig kunna få ha en hund?! Jag var förkrossad..
Men då kom jag inte på Chinese crested dog. Dom skulle ju vara allergivänliga. Jag kände ett hopp komma tillbaks. Jag läste och hörde runt för att kolla om det var en ras för mig. Ville ju inte ha en för "mesig" hund.
Och när jag fick en egen lägenhet och ett fast jobb november 2008 flyttade Dolly hem till mig. :) Hon var då 9 månader. Ville ha en lite äldre då hon skulle vara med på jobbet.
Jag var lite nervös för att Magnus inte skulle tåla henne, man vet ju aldrig, det är så individuellt, men han kände inte av henne alls. Så hon kom rätt in i hjärtat på oss och är våran guldklimp.